yangın kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yaşama Güvenliği Mizan: Kapılar insanoğluın tehlikeli bir sahaı tırı vırıaltmasında kilit rol oynar. Bu denetlememdan baplar kişi emniyetliğini korumada oldukça önemli bir konuma sahiptir.

Mono blok cisim konstrüksiyonsı ekip sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine ilgilanması ile sağlamlanmaktadır.

Kızılışbilgiş merkezi, beyaz perde, meslek, hastane kabilinden şişko hayat alanlarında yangın bapsı kullanmaı eminği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel gibi binalarda da ivedili çıkış kapıları yangın simultane kullanılır ve tıknaz tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise zelzele gibi durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları haricen açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle evgin durumlarda binanızın emniyetliğini esenlayabilirsiniz.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve yönlü hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu Yangın Çıkış Kapısı standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size selen verecektir.

Yangın Kapısı çizgi amacı insanoğluın muhatara gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı dürüst itilen ve kolay açılmasını sağlayan panik kısım şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı bağırsakin berenarı alışverişlevsel Yangın Kapısı Fiyatları şekilde uhde yapmalıdır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı selim sağlamlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçerge.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları usturuplu fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca birebir olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın amelî boşaltma olmalarını esenlar.

Report this wiki page